viernes, 14 de marzo de 2014

La Capsa de les Teles




Us presento un altre joc sensorial, La capsa de les teles. 

Dins una capsa i posem diferents teles, de diferents colors i de diferents textures. 
En aquesta ocasió vaig agafar un capsa rectangular i li vaig fer una tapa rodona, a la tapa li vaig lligar un tros de tela per a que la Neret pogués agafar-la i descobrir lo que la capsa amagava.

Les teles són un element de joc molt utilitzat en les classes de psicomotricitat per a la representació del joc simbòlic, els nens utilitzen les teles per a fer.ne cases, capes .... 

En aquest primer contacte amb la capsa i les teles el va tenir amb 12 mesos, en aquesta ocasió el joc a estat fruit de la curiositat, trobar-se una capsa de color amb un tros de roba que feia d'ansa, despertà la curiositat de la petita, les següents fotos resumeixen com va ser aquest primer contacte.



La veritat es que amb un ritme frenètic va anar traient totes i cada una de les teles que hi havia dins la capsa, més que mostrar interès per les teles en si, la motivava estirar la punta de la tela i veure que quan l'havia tret encara en quedava més per estirar. Un cop les va haver tret totes va fer les mil i unes per comprovar que no n'hi quedava cap. Va posar el braç fins el fons, s'inclinar dins del forat per veure si quedava alguna cosa i fins i tot va arribar a desmontar-la traient la tapa.


 


Un cop va quedar ven convençuda que no quedava cap tela, el joc es va donar per acabat i va anar a buscar un altre material. L'activitat va ser tot un èxit.

--------------------------

Material: La capsa de les teles.
Objectiu: Manipulació sensorial, investigar i mostrar interès.
Edat: 12 mesos ( Primer contacte) i hauran altres estones....

No hay comentarios:

Publicar un comentario